Van Rooy Mechelen naaimachines
 
menu  
menu Home
Producten
Naaimachines
Overlocks en Coverlocks
Borduurmachines
Strijkapparatuur
Randapparatuur
Promoties
Workshops & Cursussen
Naaitips
Contact & Route
Bestel online

nieuws   Brother PR 1000

Wij zijn exclusieve verdeler van de Brother PR 1000. Deze professionele borduurmachine is een uitzonderlijk hoogstaand staaltje van techniek en kwaliteit. Kom snel naar onze winkel en ontdek alles over dit borduurmachinewonder.
Naaimachine
Home / Producten
 

Producten

Overnames

CONTACTEER ONS VOOR PRIJZEN EN EVENTUELE OVERNAME VAN UW OUDE MACHINE!

Naaimachines

Onze naaimachines zijn wereldwijd bekend om hun enorme betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Daar wij eveneens een uitgebreid assortiment accessoires aanbieden kunt u verbluffende resultaten bereiken.

Onze naaimachines

Overlocks en Coverlocks

Onze overlockmachines zijn wereldwijd bekend om hun enorme betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Kijk ook bij onze accessoires om uw machine perfect geschikt te maken voor ieder project.

Onze overlocks en coverlocks

Borduurmachines

Wat voor een borduurmachine u ook zoekt, u zult ontdekken dat Van Rooy Mechelen de machine heeft die bij uw behoefte past. Al onze borduursystemen hebben optionele borduursoftware, voor oneindige mogelijkheden. De perfecte borduurmachine kan u hier terugvinden.

Onze borduurmachines

Strijkapparatuur

Onze strijkijzers zijn van een uitstekende kwaliteit en uitzondelijk goed afgewerkt. Van Rooy Mechelen heeft een ruime keuze aan strijkmachines die u eerst kan testen. Zo kiest u voor een strijkmachine die bij uw behoefte past.

Onze strijkapparatuur

Randapparatuur

Om het geheel compleet te maken bieden wij eveneens randapparatuur aan waaronder paspop Diana, verschillende naaimeubels en de Happylock Special punch.

Onze randapparatuur

 

 
 
SingerBerninaBrotherPfaffHusqvarna